torsdag den 19. marts 2009

Se Bendt i øjnene


Pressefoto: Konservative.dk

Bendt Bendtsen vil gerne have en stol i Europa-Parlamentet, men der er noget der kan komme i vejen for hans BMW 1200 GS Adventure.

Det handler om gratis jagt- og golfture, betalt af danske virksomheder og privatpersoner, for anslået for en kvart million kroner. Og bagatelgrænsen for hvor meget man må modtage i gave uden at skulle svare skat, ligger nede omkring 5-700 kroner.

Bendt Bendtsen har ikke betalt skat af de mange gaveture, som lugter af at være bestikkelse. Men han er evig forvisset om at blive renset for anklagerne, der ellers er nok så alvorlige efter at Hørsholms Uffe Thorndahl har politianmeldt ham.

Bendt Bendtsen skal ikke vide sig for sikker. For selv om det måske ikke kan bevises at Bendtsen har gjort noget til gengæld for de mange gratis jagt- og golfture, så er det vel i de flestes øjne nepotisme. 

Tidligere var Bendt Bendtsen i søgelyset for i betydeligt omfang at have anvendt ministerbilen til privatkørsel, og bagefter fuske med ministerkalenderen for at skjule misbruget.

Det er som om Bendt Bendtsen har tænkt, at når man gør noget som minister, så kan det ikke være ulovligt…

Han vil måske sige, at han ikke har spillet golf og skudt vildt som minister, men som sig selv. Men minister er man i praksis 24 timer i døgnet. Bendtsen har da også tidligere fremført, at han havde en arbejdsuge på mere end 100 timer.

Bendt Bendtsen misser med øjnene. Som om han har fået noget i dem. Ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen er gået ind i sagen. Det nytter ikke at Tom Behnke siger han ikke kan få øje på noget kritisabelt. Og der er heller ikke meget hjælp at hente i at Anders Fogh og Lene Espersen for et syns skyld siger god for Bendtsen.

Sagen skal undersøges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar