onsdag den 26. januar 2011

Kjære Henriette

Foto: Konservative.dk

De og Deres mand har længe levet i sus og dus som konservativt power couple, med (ubetalt) licens til at føre Eder frem på de bonede gulve. Forbrugerminister har De været, mens regninger for markiser, mercer og marketing blev fejet ind under gulvtæppet.

Ministerpensionen er i (overbelånt) hus, den kan ikke tages fra Dem. Heller ikke selv om De nu også har valgt at gå som Deres partis gruppeformand og politisk ytringsdame.

Mange begræder Deres fald fra toppolitiker ned til virkeligheden. Undertegnede gør ikke. Det er klart at der savnes sammenhæng mellem det De siger og det De gør. Den konservative parole er, at vi skal sætte tæring efter næring. Men det lyder mildt sagt sært i Deres mund, når Kjær & Skov Pedersen samtidig vælter sig i hurtige forbrugslån i en sådan grad at det ligner et kandidatur til Ribers top-ti over dårlige betalere.

Nu klandrer De og Deres parti pressen for ikke at respektere privatlivets fred, men tøv nu en kende! Hvis B.T. ikke havde interesseret sig for Deres økonomi og blot behandlet Dem som en svigermors drøm, så kunne Deres uansvarlighed måske have udartet sig til en ny Alberti-sag. Det kan forøvrigt ikke nægtes at der i udseende er en vis lighed mellem Deres mand og den daværende regerings stærkt konservative justitsminister, som i 1910 erkendte sig skyldig i underslæb og dokumentfalsk. Svindel, som androg hvad der i dag ville nærme sig en hel milliard danske kroner.

De ligger som De har redt, Henriette Kjær. En tid troede man at det var Deres mands skyld det hele, men efterhånden som stribevis af sager er rullet frem i pressen, virker det mere som om I er to alen ud af ét stykke.

Og naturligvis bør pressen fortsat interessere sig for Jeres økonomiske morads. En eventuel gældssanering er jo dybest set noget vi skatteydere skal bidrage til, og det er bedst at vide hvilke huller pengene i så fald ryger i.

De står med en masse ubetalte regninger og en truende tvangsauktion. Det er hvad man på dagligdansk kalder "sur røv". En rigtig kedelig situation, ja. Men synes De og Deres mand virkelig at det er pressens skyld?

Det synes jeg ikke. Det hele må siges at være selvforskyldt. Men der er hjælp at hente: TV3 søger deltagere til Luksusfælden

Jeg synes bestemt I skal tage kontakt til de dygtige økonomiske rådgivere på TV3. Jeg vil med største fornøjelse tune ind når programmet med Dem og Deres mand bliver sendt. Det vil med (låne)garanti trække et seertal en hel del større end antallet af C-stemmer i boksene ved det kommende Folketingsvalg.

Det er heller ikke pressens skyld. De mange skriverier i medierne bekræfter blot billedet af en fin facade som dårligt tåler at man kratter lidt i den.

Rend og hop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar