tirsdag den 23. marts 2010

Katolsk sex

Foto: Dimitri Castrique, Belgien

Gad vide hvad der er den dybere årsag til den katolske kirkes evindelige tilfælde af pædofili?

Selveste paven er kommet i søgelyset. Noget tyder på at han i sin tid som ærkebiskop i München fik forflyttet en pædofil medarbejder til en anden kirke i stiftet, hvor han så fortsatte sine sexuelle overgreb på messedrenge.

Paven er tavs om sagen, men angrer og føler til gengæld i et hyrdebrev stor skam over hvad irske medarbejdere har begået af uhyrligheder.

Jeg tvivler på det får ende ved at afskaffe præsternes tavshedspligt, sådan som Socialistisk Folkeparti kræver. Jeg tror iøvrigt heller ikke forslaget kan finde flertal i Folketinget.

Jeg mener derimod at kirken skal gøre op med cølibatet. Hvad skal det gøre godt for at katolske præster ikke må gifte sig og have sex?

Hvad er i det hele taget meningen med kristendommens besynderlige indgang til "kødets lyster", som Biblen fjumrer rundt i?

Maria blev åndeligt undfanget så hun kunne give liv til Jesus gennem en uskyldsren jomfrufødsel. Men altså – selvfølgelig har hun fået håndværkersex af sin tømrer Josef. Han var jo ikke jomfru. Erkend det dog: Maria blev dusket, og hun nød det! Hun sad ikke i løn, men spredte villigt benene og havde samleje med sin mand. At evangelisterne ikke skriver et suk om hendes orgasme hænger nøje sammen med kirkens puritanske fornægtelse af menneskets stærke seksuelle lyster.

I betragtning af hvormeget sex fylder i menneskets bevidsthed, så er det påfaldende hvor lidt der er af det i Biblen.

Kvinder kan ikke blive præster i den katolske kirke. Hvorfor? – Fordi de menstruerer og ergo er urene. Selvom der rent fysisk jo faktisk er tale om en renselse!

Onani er også tabu, selvom det sprogligt hænger uløseligt sammen med en gammeltestamentisk historie om Onan, der "kaster sin sæd" på jorden, hvor han ifølge Biblen i stedet skulle have besvangret sin svigerinde!

Der er mangfoldige forkvaklede forestillinger om sex i den kirkelige verden. Kondomer er noget kirken til stadighed taler dunder mod, for AIDS skal og må kun bekæmpes med monogami og afholdenhed. Jamen det er jo Galimatias og ikke Gud der står bag sådan noget bavl.

Forresten – når kirkegængere går til alters og præsten fører Jesu (svulme)legeme til deres mund, kan det så ikke ses som et billede på et guddommeligt blowjob? – Eller er det bare mig der har en "beskidt" tankegang?

Hvorom alting er, så mener jeg bestemt ikke det er sundt for nogen at leve i livslang cølibat. Tværtimod ophober kroppen svært ubehagelige spændinger hvis knolden konstant nægter den udløsning og sexuel lykkefølelse.

Cølibatet fjerner jo ikke tankerne om sex. De svirrer fortsat rundt i præsternes hoveder, og sikkert til stor frustration. For hvordan skal man som katolsk præst få afløb for sine lyster, når sex er bandlyst?

Et eller andet sted kan jeg godt forstå de præster, der ser sex som noget meget syndigt. Jeg tror de tænker, at det måske ikke er så syndigt endda, hvis man har sex med et uskyldigt barn. Og var det måske ikke Jesus selv, der sagde: Lad de små børn komme til mig?

Den katolske kirkes forestilling om cølibatet som en Guds gave er mega dum. Jeg mener at sex skal implementeres i de hellige skrifter som noget helt naturligt. Og hvorfor ikke starte med et kys og en bøn til "jomfru" Maria om at velsigne alle der elsker sex.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar