torsdag den 28. januar 2010

Sexet foto #8

Foto: Daniel Wildman, Storbritannien

Nøglehullet er måske det mest sexede hul overhovedet. Se det her i vivid colours og close-up. Åh, hvor er det frækt… Jeg kunne snildt skrive en erotisk historie med den overskrift. En fortælling spækket med voyeurisme og forbudte tanker. En saftig nøgleroman for folk der var låst fast i et trivielt, mekanisk sexliv.

Men nøglehullet har også en mørk side, som tiden heldigvis er løbet fra. Jeg tænker her på det middelalderlige kyskhedsbælte. Hva'ba!

Kyskhedsbæltet var en slags underlivshåndjern, en bizar g-strengs rustning som skulle beskytte gemalen mod vivens utroskab, når han tog på togt sydpå for at plyndre og voldtage vantro i de varme lande.

Gudskelov er dette torturinstrument forlængst passé. Dåseåbneren blev opfundet, og kyskhedsbæltet fungerede ikke længere som et effektivt værn mod uautoriseret mis-brug. For hurtigt blev dåseåbneren hvermands eje, og mælkemænd, gartnere, staldknægte, postbude m.fl. kunne med det smarte isen-kram gøre enhver indespærret græsenke til en frigjort kvinde.

Gad vide om der samtidigt med kyskhedsbæltets udbredelse kan have været en tilsvarende pølselås eller knaldhætte til manden, hvor det var damen der havde bukserne på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar